Bursa'da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller
Yorum Yap

Bursa’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller:

Kültür Bakanlığı Bursa’yı tanımlarken “Yeşil Bursa” diyor çünkü doğal zenginlikleriyle, bine yakın anıt ağaçlarıyla, termal sularıyla saymakla bitmeyen doğal güzelliklere sahip. Tarihi geçmişiyle kültürel gezilerin bir numaralı şehri Bursa’yı patili dostunuzla beraber gezmek ister misiniz? Sadece doğal güzellikleriyle değil aynı zamanda sanayisiyle de ileri gelen şehirlerimizden olan Bursa’ya iş toplantısı için gitmeyi planlıyor olabilirsiniz, hiçbir koşulda patili dostunuzdan ayrılmanıza gerek yok çünkü sizin için Bursa’da evcil hayvanınızla konaklayabileceğiniz en güzel otelleri inceledik.

 

İznik Askania Otel

Yunan Mitolojisinde "İznik Gölü" anlamına gelen "Askania", İznik Gölü'nün kuzeyinde, gölün en temiz, en durgun koyunda, 8.000 m2 arazi üzerine kurulmuş, İznik Gölü etrafındaki en büyük, en nezih ve en doğal konaklama ve yeme-içme tesislerindendir. İznik Askania'da yaşam tamamen organiktir. Balığınızı kendiniz tutabileceğiniz gibi günlük taze tutulmuş balıkları dilediğiniz şekilde hazırlatıp tüketebilirsiniz. Askania çiftliğinde yetiştirilen kuzu, keçi, horoz, tavuk, tavşan, sincap, ördek, kuş gibi hayvanlarla çocuklarınız vakit geçirirken, çiftliğin taze yumurtalarıyla nefis bir kahvaltı edebilirsiniz. Her bungalovun yanında mevsimine göre yetişen domates, biber, salatalık gibi sebzeleri dalından koparıp özlediğiniz doğal yaşamın tadını çıkarabilirsiniz. Odalarında küçük boy evcil hayvan kabul eden pet dostu otelimizde 2 evcil hayvana kadar beraber konaklamak mümkün. Otel yetkilileri odada patili dostunuzun yalnız kalmamasını rica ederken restoran bölümüne diğer misafirleri rahatsız edebileceklerinden ötürü pet kabul edemediklerini belirtiyorlar. Otel hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

 

Waha Hotel

Waha Hotel, Bursa'nın merkez ilçelerinden Osmangazi'de konuklarını ağırlıyor. Tesis bünyesinde yer alan sauna ve buhar odası rahatlamak ve gevşemek isteyenler için ideal. Her sabah konukların güne zinde başlaması için birbirinden leziz açık büfe kahvaltı servisi sunuluyor. Pet dostu otelimiz Waha Hotel, siz değerli misafirlerini ve patili dostlarını keyifli bir tatil için Osmangazi’ye bekliyor. Küçük boy ırk kabul edilen otel bünyesinde beraberinizde getirebileceğiniz evcil hayvan sayısı 1 olarak belirtiliyor. Patili dostunuzun odada yalnız kalmaması rica edilirken restoran bölümüne de giremeyecekleri otel yetkilileri tarafından belirtiliyor. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Lal Hotel Bursa

Bursa'da, Kent Meydanı Alışveriş Merkezi'ne 1,5 km mesafede yer alan pet dostu Lal Hotel Bursa'nın bahçesi ve terası bulunuyor. Ortak salonu bulunan tesisin yakınındaki birçok turistik mekandan Ulu Camii yaklaşık 500 metre, Kozahan İpekçiler Çarşısı 600 metre, Muradiye Külliyesi ise yürüyerek 14 dakika uzaklıkta yer alıyor. Evcil hayvan dostu otelimiz Lal Hotel, tüm boylardan evcil hayvan kabul ediyor ve beraber konaklayabileceğiniz pet sayısını 1 olarak belirtiyor. Patili dostunuzun odada yalnız kalmasında bir sorun olmayacağının altını çizen otel yetkilileri, restoran kısmına girmemelerine özen gösterilmesini rica ediyorlar. Kedinizle ve ya köpeğinizle konaklayabileceğiniz Lal Hotel Bursa’da konaklamak için güzel bir alternatif olacaktır. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

Uludağ Orman Köşkleri

Kış turizminin lider bölgesi olan Uludağ’ın Sarıalan bölgesi bulunan ahşap köşklerimiz misafirleri için unutulmayacak bir doğa tatilinin hizmetini sunuyor. Uludağ ormanlarında doğa yürüyüşleri, kamp alanları, kamp ateşi, mangal vb. daha birçok etkinlik sizleri bekliyor. Üstelik en son teknoloji ile modernize edilmiş teleferik araçları ile Bursa Merkez’den sadece 17 dk. Pet dostu tesisimiz tüm boydan evcil hayvan dostumuz kabul ediliyor. Kedinizle ya da köpeğinizle beraber aktivitelerde bulanacağız gibi patili dostunuzu odada yalnız bırakabilirsiniz. Beraberinizde getirebileceğiniz maksimum pet sayısını ise 1 olarak belirtmekte fayda var. Oteli detaylı incelemek ve rezervasyon yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

 

 

ALoft Bursa

Bursa'nın merkez ilçelerinden Nilüfer'de bulunan Aloft Bursa Hotel, 133 odası ile müşterilerine hizmet veriyor ve maksimum 18 kiloya kadar olan patili dostlarını bekliyor. Aloft Bursa Hotel'in lobisinde self-servis hizmet alabileceğiniz bir bar ve keyifli oturma alanları bulunmaktadır. W XYZ BAR'da Aloft DJ'leri ve misafir müzik gruplarının canlı performansı eşliğinde düzenlenen sıra dışı partiler ile eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca maç akşamlarında dev ekranda futbolun tadını çıkarabilir, takımınızı destekleyebilirsiniz. Pet dostu otelimizde patili dostunuzun tek başına odada kalmasında herhangi bir sakınca görülmüyor. Otel hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için buraya tıklayabilirsiniz.  

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt