Evcil Hayvan Dostu 2020 Erken Rezervasyon Otelleri
Yorum Yap

Evcil Hayvan Dostu 2020 Erken Rezervasyon Otelleri

 

Bu yaz patili dostunuzla beraber tatil planlıyorsunuz ama pet dostu oteller pahalı mı geliyor? “İş yoğunluğuna tatil molası iyi gelirdi” diye düşünüyorsunuz ama patili dostunuzdan ayrı kalmak istemiyor musunuz? O zaman bu yazımızı okumadan yelkenleri suya indirmeyin! Hem patili dostunuzdan ayrı kalmayacağınız hem de PatiliOteller.com'a özel %45’e varan indirimlerden yararlanacağınız 2020 yaz tatil planınızı yapmaya hazırsanız başlıyoruz. İşte 2020’nin en çok tercih edilen ve memnun kalınan pet dostu Erken Rezervasyon Otelleri:

 

Beachwood Villas / Marmaris

 

 

Marmaris’te tüm boylardan evcil hayvan kabul eden otelimiz Beachwood Villas sahile sıfır villalarıyla ve özel plajıyla hizmet veriyor. 15 Nisan-15 Ekim 2020 tarihleri arasında yapacağınız konaklamalar için rezervasyonunu PatiliOteller.com’dan yaptıran misafirlere özel %30 erken rezervasyon indirimi bulunuyor. Evcil hayvan konaklamalarından otel ek ücret talep etmiyor ve odada maksimum iki evcil hayvanın konaklamasına izin veriliyor. Tesisin öne çıkan en cazip özelliği ise, otelin kendine ait özel plajında, köpekli misafirlerin plaja ve denize girmesi için ayrı bir bölümü bulunması.  Siz de tatilin tadını Marmaris’in en güzel pet dostu otellerinden birinde erken rezervasyon fırsatıyla çıkarmak istiyorsanız tıklayın. 

 

Baraka Hisarönü Resort / Marmaris

 

 

Marmaris’in Orhaniye koyunda bulunan Baraka Hisarönü Resort yetişkin konseptiyle hizmet veren pet dostu şahane bir otel. Eşsiz manzarası ve lüks döşeli odalarında tatilin tadını patili dostunuzla beraber çıkabilirsiniz. Arkadaş grubuyla gidilebilecek tatillerde unutulmayacak akşam yemekleriyle otelin a la carte restoranında keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Tesiste çeşitli eğlenceli aktivitelerin yer alması siz ve patili dostunuz için eğlenceli bir tatili garantileyecek. Beraberinizde getireceğiniz evcil hayvan sayısı maksimum 2 olabilir ve otel evcil hayvan konaklamalarından gecelik 50 TL ek ücret talep ediyor, ancak Erken Rezervasyon kampanyası boyunca rezervasyonunu PatiliOteller.com'dan yapan misafirlerimiz için bu ücreti PatiliOteller.com karşılıyor. Patili dostunuz odada yalnız kalabileceği gibi restoran bölümüne sizinle eşlik edebilir. 15 Nisan - 15 Ekim 2020 tarihlerine yapacağınız rezervasyonlar için %25 Erken Rezervasyon indirimiyle siz de Baraka Hisarönü Resort’tan şimdi yerinizi ayırtın patili tatil planınız indirim fırsatıyla hazır olsun. Oteli incelemek ve rezervasyon yapmak için buraya tıklayın.

 

Hotel Gümüşlük / Bodrum

 

 

Gümüşlük'teki pet dostu otellerimizden biri olan Hotel Gümüşlük, tüm boylardan evcil hayvan kabul ediyor ve pet politikalarına göre evcil hayvan konaklamalarından ek ücret talep etmiyor. Gümüşlük’ün dingin ve iç ısıtan sahiline pet dostu otelimiz sadece 30 metre uzaklıkta yer alıyor. Kedinizle ve ya köpek dostunuzla tercih edebileceğiniz Hotel Gümüşlük patili dostunuzun restoran bölümüne girmesinde bir sakınca görmüyor. Ayrıca tesisin Mike adında Border Collie kırması bir köpeği de bulunuyor. Oldukça hayvan sever bir tesis olan Hotel Gümüşlük patili dostunuz eşyalara zarar vermiyorsa odada tek başına kalmasında bir problem görmüyor. 1 Haziran-31 Ağustos tarihlerine yapacağınız rezervasyonlar için PatiliOteller.com'da %15 erken rezervasyon indirimi bulunuyor. Patilioteller.com’dan patili dostunuzla beraber konaklayabileceğiniz odalara fırsat indirimiyle rezervasyon yaptırmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

 

Dorman Suites / Bodrum

 

 

Bodrum Bitez’de yer alan evcil hayvan dostu otelimiz Dorman Suites maksimum 9 kg’a kadar olan küçük ırk köpek dostlarımızı ve kedileri kabul ediyor. Odalarda maksimum 2 tane patili dostumuzun konaklamasına izin veriliyor ve pet konaklamasından ek ücret talep edilmiyor. Patili dostunuzu odada yalnız bırakabileceğiniz gibi dilerseniz Dorman Suites’in anlaşmalı olduğu plaj işletmesi Seagull Beach’den onunla beraber faydanabilirsiniz. Pet dostu otelimizde yeşillikler içerisinde masaj yaptırabilir, havuz kenarında içkinizle gün batımı keyfi yapabilir, çimlerin üzerinde yoga yapabilir, ücretsiz bisikletlerimizle hem spor yapabilir hem de Bitez’in güzelliklerini keşfedebilirsiniz. 16 Ekim 2019 - 30 Eylül 2020 tarihlerine yapacağınız erken rezervasyonlarda %20 indirimden yararlanabilirsiniz. Oteli incelemek ve rezervasyon yapmak için buraya tıklayın.

 

D Resort Ayvalık Murat Reis / Ayvalık

 

 

En sevilen hayvan dostu otellerimizden 5 yıldızlı D-Resort Murat Reis Ayvalık, 31 Mart'a kadar 15 Mayıs - 15 Ekim tarihlerine 2020 yapılan erken rezervasyonlarda %20 erken rezervasyon indirimiyle PatiliOteller.com'da misafirlerini bekliyor. Üstelik 31 Mart’a kadar yapılan rezervasyonlarda Patilioteller.com’a özel olarak gecelik 30 € pet konaklama ücretini Patili Oteller karşılıyor. Maksimum 35 kg ağırlığında patili dostları tesise kabul eden D-Resort Ayvalık misafirlerin beraberinde sadece 1 patili dost getirmesine izin veriyor. Odada yalnız kalabilecekleri gibi patili dostlara ayrılmış özel restoranda size eşlik edebilir ya da köpeklere özel olarak ayrılmış plaj bölümünde tatilin keyfini beraber çıkarabilirsiniz. Evcil hayvanıyla gelen misafirlerimiz otelimizin sadece PatiliOteller.com’a özel ayrılmış bungalov tipi özel bahçeli odalarda konaklarlar. Otelin detayları için tıklayabilirsiniz.

 

Doria Hotel / Bodrum

 

 

Bitez - Bodrum'da evcil hayvan kabul eden pet dostu 5 yıldızlı otelimiz Doria Hotel'de patili dostlarımız için gecelik 10 € ek ücret bulunuyor ancak bu ücret Erken Rezervasyon kampanyası dahilinde PatiliOteller.com tarafından karşılanıyor. Otelin özel plajında, köpeğiyle gelen misafirler için ayrı bir bölüm bulunuyor. Fakat evcil hayvanların iskeleyi kullanmaması rica ediliyor. Otel yönetimi, gelirken yanınızda evcil hayvanınızın yatağını da getirmenizi rica ediyor. Mama ve su kabını ise ihtiyaç duymanız halinde kendileri tedarik ediyor. Orta ve Küçük ırk kabul edilen evcil hayvan dostu otelimiz Doria Hotel’de odada maksimum bir pet konaklamasına izin veriliyor ve patili dostumuz odada yalnız başına kalabiliyor. Restoran kısmına ise pet kabul edilmiyor. %25 erken rezervasyon indirimi olan otelimize kampanyalı fiyatlardan ve ek ücret kampanyasından yararlanmak için tıklayabilirsiniz.

 

Form Hotel Resort Thermal &Spa / Kazdağları

 

 

02 Mart - 31 Ekim 2020 tarihlerinde yapacağınız rezervasyonlarda %45 Erken Rezervasyon indirimiyle Form Hotel’de avantajlı fiyatlarla tatil planınızı yapın, tatilin keyfini şimdiden çıkarmaya başlayın. Bünyesine orta boy ve küçük boy evcil hayvan kabul eden pet dostu otelimiz evcil hayvan konaklamalarından ek ücret talep etmiyor. Kedinizle ve ya köpeğinizle konaklayabileceğiniz otelde bir odada maksimum bir adet pet kalmasına izin veriliyor ve odada yalnız kalmasında bir problem bulunmuyor. Restoran kısmına ise pet kabul edilmiyor. 4 yıldızlı otelimizde 200 metrekare açık yüzme havuzu, 150 metrekare kapalı termal havuz, çocuk havuzu spa merkezi, akşam eğlenceleri ve oda servisinden yararlanabilirsiniz. Oteli incelemek ve rezervasyon yapmak için buraya tıklayın.

 

Nea Garden Hotel / Alaçatı

 

 

İzmir’in en popüler tatil beldelerinden Alaçatı’daki pet kabul eden otellerimizden biri olan Nea Garden Hotel, tüm boylardan evcil hayvan kabul ediyor. Odada bir evcil hayvan konaklamasına izin veriliyor ve evcil hayvan konaklamasından ek ücret talep edilmiyor. Patili dostunuz odada tek başına kalabileceği gibi restoran bölümünde de size eşlik edebilir. Nea Garden’da çeşitli kampanyalardan size en uygun olanını seçip tatilinizi planlayabilirsiniz. 13 Nisan - 22 Mayıs 2020, 27 Mayıs - 30 Haziran ya da Eylül-Ekim 2020 tarihlerine yaptığınız rezervasyonlarda PatiliOteller.com 'a özel 4 gece kal 3 gece öde kampanyasından yararlanabilirsiniz. Ayrıca Erken Rezervasyon indirimlerinden de yararlanabilirsiniz; 13 - 22 Mayıs 2020, 27 Mayıs - 30 Temmuz 2020, 10 Ağustos - 31 Ekim 2020 tarihlerine yapacağınız rezervasyonlarda %20;  1-12 Nisan 2020, 23 - 26 Mayıs 2020, 31Temmuz - 3 Ağustos 2020 tarihlerine yapacağınız rezervasyonlarda %10 indirimimiz bulunuyor. Oteli incelemek ve rezervasyon yapmak için buraya tıklayın.

 

 

 

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt