İstanbul Anadolu Yakası'nda Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller
Yorum Yap

İstanbul Anadolu Yakası'nda Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller:

 

İstanbul’a seyahat ederken şehir otelleri patili dostumu kabul eder mi diye kaygılanıyor olabilirsiniz, kaygılanmayın! PatiliOteller.com 54 farklı ilde olduğumuz gibi İstanbul’da da evcil hayvan kabul eden pet dostu oteller bünyemizde bulunuyor! Misafirlerden olumlu not almış, patili dostları memnun etmiş İstanbul’da evcil hayvan dostu oteller listemizle sizlerleyiz.

 

OTTOMAN SUITES BY SERATONİN

 

 

Üsküdar'daki evcil hayvan dostu apart otellerden biri olan Ottoman Suites by Seratonin, odaların çok geniş olmamasına rağmen pet boyutlarında herhangi bir sınırlamalarının olmadığını belirtiyor, tüm boylardan patili dostu aparta kabul ediyorlar. Beraberinizde getireceğiniz kedi ya da köpek sayısını maksimum 1 olan pet dostu Ottoman Suites by Seratonin, evcil hayvan konaklamalarında misafirlerimizden ek ücret talep etmiyor. Geleneksel Osmanlı Mimarisine sahip 120 yıllık tarihi binada hizmet veren tesisimiz evcil hayvanların restoran bölümüne girmesinde herhangi bir sakınca görmüyor. Ulaşım açısından Üsküdar vapur iskelesine yürüme mesafesinde olan Üsküdar’ın pet dostu apartı Ottoman Suites, toplu taşıma kolaylığı açısından misafirlerimiz tarafından sıkça tercih edilen bir apart.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/ottoman_suites_seratonin

 

D&D SUITES, KADIKÖY

 

 

Apart otel tercih eden misafirlerimiz için pet dostu apart D&D Suites tüm boylarda evcil hayvan kabul ediyor. Kedinizle ya da köpeğinizle rahatlıkla konaklayabileceğiniz evcil hayvan dostu apartımızda yanınızda getirebileceğiniz pet sayısı maksimum 1. D&D Suites’te restoran bulunmuyor, her odanın kendine ait tam donanımlı mutfağı bulunuyor. Sade dekore edilmiş konforlu süitlerde dilerseniz patili dostunuzu tek başına bırakabilirsiniz. Kadıköy vapur iskelesine sadece 10 dakika yürüme mesafesinde bulunmasıyla D&D Suites’in öne çıkan özellikleri arasında kolay ulaşım geliyor.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/dd_apart

 

LOTUS APART, KADIKÖY

 

Anadolu yakasında tercih edilen bir başka pet dostu otelimiz ise Lotus Apart. Tüm boylarda evcil hayvan konaklamasına izin verilen apartta kedinizle ya da köpeğinizle konaklayabiliyorsunuz. Beraberinizde tek bir evcil hayvan getirirseniz apart evcil hayvan konaklaması için ek ücret talep etmiyor fakat 2 adet evcil hayvanla konaklarsanız gece başına ek olarak 60 tl evcil hayvan konaklama ücreti talep ediliyor. Bu ücret rezervasyon ücretlerine dâhil değildir ve ödemesi otelde yapılır. Eşsiz lokasyonu sayesinde Lotus Apart, Kadıköy vapur iskelesine 5 dakika yürüme mesafesinde, metroya 10 dakika, Marmaray ve Metrobüs hattına ise sadece 15 dakika yürüme mesafesinde kalıyor.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon İçin: http://bit.ly/lotus_apart

 

KÖŞK OTEL, KADIKÖY

 

 

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından biri olan Kadıköy’de bulunan pet dostu otelimiz Köşk Otel, tüm boylardan evcil hayvan kabul ediyor. Beraberinizde getireceğiniz pet sayısı maksimum 1 ve evcil hayvan konaklamalarında ek ücret talep etmiyorlar. Sevimli dostunuz odada yalnız kalabileceği gibi saat 11.00den sonra restoran bölümüne de sizinle beraber gidebiliyor. Otelimiz gerek merkezi oluşuyla gerekse konforuyla siz değerli misafirlerimizi, patili dostunuzla kendine hayran bırakacaktır. Vapur iskelesine 500 metre uzaklıkta olması ve her yere yürüyüş mesafesinde olması otelimizin en büyük artılarından.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/kosk_kadikoy

 

 

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt