Kapadokya’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller
Yorum Yap

Kapadokya’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

 

Büyüleyici bir tatil mi planlıyorsunuz? Sabahı ayrı gecesi ayrı büyüleyici coğrafyaya sahip Kapadokya’da patili dostunuzla beraber tatile çıkmak istiyorsunuz ama beraber kalabileceğiniz bir otel mi arıyorsunuz? Kapadokya’da en sevilen ve tercih edilen otellerin pet politikalarını incelediğimiz bu yazıya bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

 

Karlık Evi

 

 

Kapadokya’nın en hayvan sever otellerinden biri olan Karlık Evi muhteşem doğa manzaralarıyla kendini size hayran bırakacak. Uçhisar’da yer alan Karlık Evi, tüm boylardan evcil hayvan kabul ediyor ve evcil hayvan konaklamalarından ek ücret talep etmiyor. Beraberinizde 4 kedi/köpeğe kadar getirebilir, aynı oda içerisinde konaklayabilirsiniz. Ayrıca tam bir pet dostu olan otelimiz beraberinizde getirdiğiniz patili dostunuzu restoran bölümüne de alıyor, dilerseniz odada yalnız da bırakabiliyorsunuz. Karlık Evi, kedinizle ya da köpeğinizle konaklayabileceğiniz muhteşem bir seçenek. Belirtmekte fayda var ki bu otelimiz misafirlerinden 5 üzerinden tam 5 puan almış bir otel.

Otel hakkında detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/karlik_evi

 

Öykü Evi Cave Hotel

 

 

Büyüleyici manzara denilince akla Kapadokya’dan başka bir yer gelmiyor galiba, bahsetmelere doyamayacağımız şahane doğal bitki örtüsü ve peri bacaları, mağaralarıyla misafirlerine görsel şölen sunacak bir başka pet dostu otel ise Öykü Evi Cave Hotel. Hayvan sever otelimiz tüm boylardan patili dostlarımızı kabul ediyor ve beraberinizde getireceğiniz petlerden ek ücret talep etmiyor. Ürgüp’te yer alan tesisin kendi köpekleri de bulunuyor. Yanınızda getirebileceğiniz evcil hayvan sayısında herhangi bir kısıtlama getirmeyen Kapadokya’nın hayvan sever otellerinden Öykü Evi, diğer misafirlere rahatsızlık vermediği sürece patili dostunuzu restoran bölümüne de getirebileceğinizi belirtiyor. Ayrıca odada tek başına da kalabilir ya da sizinle beraber güzel bir gezintiye de çıkabilir, tercih size kalmış :)

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/oykuevi_cavehotel

 

Saklı Konak Kapadokya

 

 

Nevşehir’deki evcil hayvan dostu olan otellerden bir diğeri ise Saklı Konak Kapadokya. Pet politikasına göre beraberinizde maksimum 2 evcil hayvana kadar getirebilirsiniz ve pet konaklamalarında Saklı Konak da ek ücret talep etmiyor. Diğer misafirleri rahatsız etmediği müddetçe patili dostunuzu restoran bölümüne yanınızda getirebilirsiniz ayrıca dilerseniz odada yalnız da kalabilir. İster kedinizle ister köpeğinizle konaklayabilirsiniz. Kapadokya’nın en çok tercih edilen pet dostu otellerinden Saklı Konak 2016 yılında Dünya’nın En Uygun Fiyatlı Otel’i seçilerek uygun fiyata yüksek kalite anlayışıyla ödül kazanmıştır.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/sakli_kösk

 

Kale Konak Hotel

 

 

Kapadokya’nın pet dostu otellerinden Kale Konak Hotel'in iki tane köpekleği bulunuyor. Siz değerli evcil hayvan dostu misafirlerine de kapılarını açıyor. Daha önce konaklayan misafirlerimizden tam puan alan otelin aynı zamanda iş seyahatleri için kullanılmak üzere toplantı odaları da bulunuyor. Pet politikalarına bakacak olursa beraberinizde maksimum 2 evcil hayvan getirebiliyorsunuz ve tesis beraberinizde konaklayan petler için ek ücret talep etmiyor. Odada yalnız kalabileceği gibi dilerseniz tesisin restoran kısmına da patili dostunuzu getirebiliyorsunuz. Tüm boylardan evcil hayvan kabul eden pet dostu otelimiz Uçhisar’da yer alıyor.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/kale_konak

 

Crazy Horse Pension

 

 

Pet dostu bir diğer Kapadokya oteli ise Crazy Horse Pansiyon. Oda kahvaltı olarak hizmet veren evcil hayvan dostu otelimiz yanınızda getirebileceğiniz pet sayısını maksimum 2 olarak belirtiyor. Tüm boylardan evcil hayvan kabul eden otelimiz beraberinizde getireceğiniz patili dostlarınızdan ek konaklama ücreti almıyor. Kendilerinin de iki kedisi olan otelimizde dilerseniz patili dostunuz odada tek başına kalabilir ya da sizinle restoran bölümüne gelebilir. İster kedinizle ister köpeğinizle gidip konaklayabileceğiniz en iyi hayvan dostu otellerden biri Crazy Horse Pension’dır. Sıkça tercih edilen otelimizi incelemek isterseniz linke tıklayabilirsiniz.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/crazy_horse_pension

 

Museum Hotel

 

 

Kapadokya’nın en lüks otellerinden Museum Otel aynı zamanda evcil hayvan severliğiyle de dikkat çekiyor. Museum Otel hizmet etmek için özel olarak eğitilmiş 50 kişilik ekibiyle sunduğu eşsiz hizmetiyle sizleri kendilerine hayran bırakacak. Tüm boylardan evcil hayvan kabul eden Kapadokya’nın evcil hayvan dostu otellerinden Museum Otel, Ürgüp’te yer alıyor. Yanınızda getireceğiniz patili dostunuzdan ayrıca ek ücret talep etmiyor. Dilerseniz kedinizle dilerseniz köpeğinizle konaklayabileceğiniz otelimizde patili dostunuz odada yalnız kalabiliyor fakat restoran bölümünde kabul edilmiyor.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/museum_otel

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt