Safranbolu’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller
Yorum Yap

Safranbolu’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

 

UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan, atmosferiyle kendine hayran bırakan Safranbolu’da evcil hayvanınızla kalabileceğiniz pet dostu otelleri öğrenmek isterseniz, sizin için Safranbolu’da ki evcil hayvan kabul eden en iyi otelleri listeledik. İşte o oteller;

 

ZALİFRE OTEL:

 

 

Safranbolu’da tercih edebileceğiniz en hayvan sever pet kabul eden oteller arasında Zalifre Otel yer almaktadır. Safranbolu şehir merkezinde yer alan otel Safranbolu mimarisine uygun olarak inşa edilmiştir. Tesisin tüm odalarında ve ortak kullanım alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişimli internet ağı mevcuttur. Tesisin yöresel yemekler ve Türk mutfağından seçkin lezzetler sunan bir restoran vardır. Zalifre otel, tüm boydan evcil hayvanları kabul etmekte ve ek ücret talep etmemektedir. Kedinizle, köpeğinizle ya da kuşunuzla seyahat etmek isterseniz Zalifre Otel siz misafirlerini bekliyor.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/zalifre-safranbolu

 

GÜLEVİ SAFRANBOLU

 

 

Gülevi Safranbolu, muhteşem bahçesiyle misafirlerine kapılarını açıyor. Tüm boylardan evcil hayvanları kabul eden Gülevi Safranbolu ayrıca patili misafirlerin odada tek kalmasında bir problem görmüyor. Odada kalabilecek evcil hayvan sayısını maksimum 2 olarak belirtiyorlar. Gülevi Safranbolu, konaklama değil bir yaşatarak yaşama projesi olarak ortaya çıktı. Proje, bugün UNESCO Dünya Miras Listesinde bulunan Safranbolu'da 18. yüzyılda gelişen yaşam zenginliği ve duyarlığın günümüzde de yaşatılması amacıyla başlatıldı. Evcil hayvanlardan ek ücret talep edilmiyor.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/gulevi-safranbolu

 

SAFİR KONAK SAFRANBOLU

 

 

Karabük'ün tarihi zenginlikleri ile hayranlık uyandıran Safranbolu beldesinde yer alan Safir Konak, misafirlerini Safranbolu Bağlar'da ağırlamaktadır. Tarihi bir binada hizmet veren Safir Konak, iki konaktan meydana gelmekte olup, detaylı bir şekilde restore edilmiş süitlere sahiptir. Safir Konak’ın pet politikasında tüm evcil hayvanları kabul etmekte ve odalarda patili dostunuz yalnız kalabilmektedir, ayrıca patili dostunuz için ek ücret talep edilmemektedir. Beraber konaklayabileceğiniz pet sayısını otelimiz 1 olarak belirtmiştir. Pet dostu bu otelimizin büyük bahçesinde, patili dostunuzla güzel vakit geçirebilir, bölgeyi beraber keşfe çıkabilirsiniz.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/safir-safranbolu

 

LEYLA HANIM KONAĞI

 

 

Safranbolu’da pet dostu otellerden bir diğeri de Leyla Hanım Konağı. Hem tarihi yapısıyla hem de hayvan severliğiyle ön plana çıkan Leyla Hanım Konağı, tüm boylardan evcil hayvan kabul ediyor, beraberinizde getirebileceğiniz pet sayısını maksimum 1 olarak belirtiyor. Evcil hayvan konaklamalarından ek ücret talep etmiyor. Kedinizle ya da köpeğinizle konaklayabileceğiniz otelin 200 kişilik bahçesin de siz ve patili dostunuz vakit geçirebilirsiniz.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/leyla-hanim-konagi-safranbolu

 

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt