Bolu’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller
Yorum Yap

Bolu’da Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller

 

Tatil hepimizin iple çektiği bir olaydır, buna patili dostunuz da dahil; ama patili dostlarla seyahatin zorluklarının farkındayız o yüzden buradayız! PatiliOteller.com’u farklı kılan özellik de bu; tüm ailenin beraber tatile çıkmasını sağlamak! Şehirden uzaklaşmak istiyorsunuz ya da arabayla yakın bir yerlere gitmek; doğayla huzur dolmak istiyorsunuz ve tatil planlıyorsunuz ama aklınız patili dostunuzda; Bolu’ya ne dersiniz? Dilerseniz Bolu’da hayvan dostu olan otellere bir göz atalım.

 

ABANT BAHÇELİ KÖŞK

 

 

Abant'ta evcil hayvan kabul eden otellerimizden Abant Bahçeli Köşk Otel'de köpeğinizi sessiz ve sakin olması koşuluyla odada yalnız bırakabilir ve yemek servisi açık havada olduğunda yemeğe getirebilirsiniz. Tesisimizin kendine ait Husky cinsi uysal köpekleri bulunmaktadır. Dilerseniz kedinizle ya da köpeğinizle konaklamanızı yapabilirsiniz. Otelimiz tam bir evcil hayvan dostu olmakla beraber çocuklarınızın da eğlenebileceği bir tesistir. Çocuğunuz çocuk parkında vakit geçirirken, siz de muhteşem manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Doğa yürüyüşü severler için çok uygun olan pet dostu otelimiz, Abant Tabiat Parkı’na 10 km uzaklıktadır. Resepsiyon 24 saat açıktır ve misafirlere ücretsiz Wİ-Fİ hizmeti vardır. Otel sevimli dostunuz için ek ücret talep etmiyor ve tüm boydan evcil hayvanları kabul ediyor.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon İçin: http://bit.ly/abant-bahceli-kösk

 

NESİLCE TATİL KÖYÜ

 

 

Nesilce tatil köyü, doğasıyla sizi ve patili dostunuzu kendine hayran bırakacak. Bolu, Mengen’de bulunan evcil hayvan dostu otelimiz, dilerseniz kedinizle dilerseniz köpeğinizle konaklayabileceğiniz oldukça hayvan dostu bir pet politikasına sahip.  Sadece konaklayan diğer misafirlerin rahatsız olmaması için restoranda yanınızda getirmemeniz rica ediliyor. Dört mevsim boyunca açık olan tesisin ahşap konaklama birimlerinde ve genelinde muhteşem bir dağ manzarası hakim. Tesis binicilik için de uygun. Tesisimizde evcil hayvanlar için ek ücret talep edilmiyor ve tüm boydan evcil hayvanları kabul ediyor.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/nesilce-tatil-koyu

 

ÇAM PINARI DOĞA EVLERİ

 

 

Bolu Mengen'deki evcil hayvan dostu otellerimizden Çam Pınarı Doğa Evleri'nde iki evcil dostunuza kadar odada beraber kalabileceğiniz pet politikası mevcut. Otelimizde eğer yoğunluk yoksa restoranda eşlik etmelerinde bir sakınca bulunmuyor. Çam Pınarı Doğa Evleri, barbekü olanakları ve ücretsiz Wİ-Fi içeren konaklama birimleri sunmaktadır. Patili dostunuz için ayrıca ücret talep edilmemektedir ve tüm boydan evcil hayvan kabul edilmektedir.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/cam-pinari-doga-evleri

 

 

VONRESORT ABANT

 

 

Bolu’da bir diğer hayvan sever konaklama alternatifi ise Vonresort Abant. Kedinizle ve ya köpeğinizle konaklayabileceğiniz Bolu, Abant Oteli Vonresort, Dereceören'de yer almaktadır. Tesisin odalarında ücretsiz Wİ-Fİ sağlanmaktadır. Büyülü Bolu doğasının içinde güne başlamanın verdiği huzurun yanı sıra otelin sunduğu zengin kahvaltıyla tatilin keyfine doyamayacaksınız. Vonresort Abant, patili dostunuzdan gecelik 75 TL ücret talep etmekte, bu ücret oda fiyatına dahil değildir ve ödemesi otelde yapılır. Tüm boydan evcil hayvan kabul edilmektedir.

Otel Hakkında Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: http://bit.ly/vonresort-bolu

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt