Ücretsiz Köpek Sahiplendirme 2019
Yorum Yap

 

 

ÜCRETSİZ KÖPEK SAHİPLENDİRME 2019

Ülkemizde başta hayvan hakları ve  koruma dernekleri olmak üzere birçok kurum ve kuruluş köpekleri petshoptan satın almak yerine ücretsiz köpek sahiplenme yöntemini tavsiye ediyor. Bu şekilde yoğunluktan ötürü kötü şartlarda bakılan ve sevgiye muhtaç bir köpeğe yuva açmış oluyorsunuz. Veya barınağa gitme ihtimali olan bir köpeği sahiplenerek onu yine bu süreçten kurtarmış oluyorsunuz.

 

Bununla birlikte alerji gibi sağlık sorunları, ailevi sorunlar, taşınma, ekonomik sebepler gibi birçok sebepten insanlar patili dostlarından ayrılmak zorunda kalabiliyor. Bu noktada da bir hayvan barınağına teslim etmek yerine ona kendisi gibi bakabilecek ve aynı sevgiyi gösterebilecek yeni bir yuva arıyorlar, ücretsiz olarak köpeklerini sahiplendirme yoluna gidiyorlar.

 

Ücretsiz köpek sahiplenmek için artık birçok farklı kanal ve web sitesi bulunuyor. Köpekleri ücretsiz sahiplenebileceğiniz bu siteleri en güncel haliyle aşağıdaki listede sıralıyoruz:

 

2019 Ücretsiz Köpek Sahiplenme ve Sahiplendirme Siteleri

 

 

1) https://www.petsbook.com/

 

“Satın alma, sahiplen” sloganıyla çıkan bu sitede ücretsiz sahiplendirme 2019 ilanılarını görüntüleyebilir ve yüzlerce köpek kedi ve kuş ilanından size uygun olanları için irtibata geçebilirsiniz.

 

 

 

2) https://sosyal.petlebi.com/kopek-ilanlari

Türkiye’nin en büyük evcil hayvan temalı web sitelerinden biri olan Petlebi’de yine ücretsiz olarak evcil hayvan sahiplenmek ve sahiplendirmek mümkün.

 

 

 

3) https://www.petarkadas.com/

 

Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen evcil hayvan temalı forumlarından birine sahip Ptarkadaş da ücretsiz köpek sahiplenme ve sahiplendirme alternatifleri sunuyor. Bununla birlikte çok fazla sayıda ilan bulunduğu için aralarında ücretsiz köpek sahiplendirmek yerine mama ve bakım giderleri altında kaçak bir şekilde köpek satışı gerçekleştirmeye çalışan hesaplara karşı dikkatli olunmasını tavsiye ediyoruz. Bu tarz ilanlarla karşılaştığınızda site yönetimine şikayette bulunabiliyorsunuz.

 

 

 

 

4) https://www.yedikulehayvanbarinagi.com/

 

Sahiplendirmeniz için olmasa da köpek veya kedi sahiplenmeniz için en önemli kanalı sona bıraktık. Özellikle İstanbul’da yaşayan veya İstanbul’dan bir can sahiplenme imkanı olamlar için önerebileceğimiz en öncelikli kanallardan biri Yedikule Hayvan Barınağı. Web sitelerinde, sahiplendirilmeyi bekleyen yüzlerce farklı köpek ve kedi ilanının haricinde barınağı bizzat ziyaret ederseniz çok daha fazla patili dostumuz ile tanışma imkanı bulabilirsiniz. Barınağa gittiğinizde karşılaştığınız zor şartlar ve can dostlarımızın sevgi ve ilgiye olan ihtiyaçları, hayvan sahiplenmek için burasının neden öncelikli tercih olduğunu hatırlatıyor.

 

 

 

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt