Macera Takımı ile tanışın!
Yorum Yap

Macera Takımı ile tanışın!

Sizi Jordan, Sedona ve Zeus ile tanıştıralım:

Aralık 2016'da, Jordan Kahana, Arizona’daki bir otobanda Büyük Kanyon’a giderken yolda gördüğü iki siyah noktanın ne olduğunu merak ederek aracını kenara çekti. O iki küçük siyah noktanın henüz 8 aylık iki yavru köpek olduğunu anladığında bu tatlı otostopçuları aracına aldı ve macera takımı böylelikle kurulmuş oldu.

 

Jordan onları ilk bulduğunda böyle görünüyorlarmış :)

 

Jordan’ın Sedona ve Zeus adını verdikleri yavrular, maceraya atılmaya öyle hazırlardı ki, Jordan yeni dostlarıyla seyahat edip Amerika’yı baştan başa dolaşmak için işini bıraktı. Bugüne kadar, bu üçlü 35 eyalet ve 12 Milli Parkı birlikte seyahat etti. Jordan, Sedona ve Zeus Times Meydanı ve Yellowstone Milli Parkı gibi harika yerleri ziyaret etti, her bir mekanda da birbirinden müthiş kareler ve videolar çekti.

 

 

Jordan, köpeklerle seyahat ederken bazı ayarlamalar yapmak zorunda kaldığını anlatıyor. Özellikle köpek dostu noktaları seçmeye çalıştığını ve rotasını onların en rahat edeceği yerlere çevirdiğinden bahsediyor. Maceralarını paylaştığı sosyal medya hesaplarında köpeklerle seyahat ile ilgili ipuçları da paylaşıyor.

 

 

Siz de onların maceralarına katılmak isterseniz onları @jordankahana Instagram hesabından takip edebilirsiniz. 

https://www.instagram.com/jordankahana/

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt