Maceraperest Köpeğin Muazzam Güzellikteki Fotoğrafları
Yorum Yap

 

Kelly Lund isimli Amerikalı maceraperest Husky ve Kutup Kurdu kırması olan Loki adlı köpeğiyle  düşüyor yollara. Köpeği olmadan hiçbir yere gitmeyen Kelly, çektiği harika fotoğrafları da sosyal medyada paylaşıyor. Patili dostuyla çıktığı seyahatleri bu muazzam güzellikte fotoğraflarla süsleyen Kelly, diğer hayvan sahiplerini de bu yönde cesaretlendireceğini umuyor

 

 

Kendine ait bir Instagram hesabı olan Loki’nin profili işte bu cümlelerle açılıyor:

“Ben Loki. Bir Husky/kutup kurdu/Alaska kurduyum. Maceraların hiç bitmediği yer olan Colorado’da yaşıyorum.”

https://www.instagram.com/loki/   linkinden profile göz gezdirebilirsiniz. 

 

Loki’nin Instagram hesabı, anlatılması güç bir duygunun ürünü.” diyor Kelly. Şelale önünde, dağ başında, hamakta, çimenlikte arkadaşı Loki’nin mükemmel fotoğraflarını çekiyor. Yan yana objektifin karşısına geçtiklerinde ise işte o anlatılması güç duyguyu mükemmel şekilde ifade ediyorlar.

 

 

Köpeklerin evlerin içinde veya arka bahçelerde yaşamak için doğmadığına inanıyorum. Bunu görmekten nefret ediyorum. Umarım insanları dışarı çıkmaya, dünyayı keşfetmeye ve köpekleriyle birlikte anılar biriktirmeye teşvik ediyoruzdur.” diyor Kelly Lund. Bu dileğini başarmış gibi de duruyor.

https://www.instagram.com/sharktoof/  bu linkten de Kelly'nin profiline ulaşabilirsiniz.

 

 

Kelly Lund “Sadece keyif aldığımız için macera yaşıyouz” diyor ve ekliyor "Loki muhtemelen benden daha fazla."

 

Loki, 4 aylıkken kayak yapmaya başladı ve üçüncü doğum gününden önce Batı'nın çoğunu gördü.

 

Kelly Lund, “Hedefim, dünyada olabildiğince çok yer görmek, Loki ve sevdiğim insanlarla olabildiğince çok anı yapmak” diyor.

 

 

Beraber maceradan maceraya koşan bu gezgin iki arkadaşın gittikleri yerleri ve sıradışı fotoğraflarını sizler için derledik.

 

1)

2)

3)

4)

5)

6)

 

7)

8)

9)

10)

11)

12)

 

 

 

 

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt