Evcil Hayvan Sahibi Ünlülerimiz
Yorum Yap

Ülkemizde evcil hayvan sahipliği yıllık ortalama %15’lik bir artışa sahip. Her sene daha fazla insanın hayatına patili dostları giriyor.  İyi ki de giriyor çünkü onlarsız bir hayatı artık düşünemiyoruz. Tüm plan ve programlarımızı onlara göre şekillendiriyoruz.. Ülkemizde  sayısı gittikçe artan bu gerçek dostluklar doğal olarak ünlülerimizin hayatlarına da sirayet ediyor. Birçoğunun özellikle sosyal medya hesaplarından yaptıkları gündelik hayat paylaşımlarında 4 ayaklı dostları önemli bir yer tutuyor. Bazı ünlülerin can dostlarına ve hayvan severliklerine birlikte göz atalım istedik..

 

Aslı Enver ve kara sevdası Matiko

 

Yağmur Ünal ve özel itaat eğitimi aldırdığı köpeği Leo. Bu resimde pek itaatkar görünmüyor yalnız. Yağmur Hanım müsait olmadığı için pozu annesi vermiş. Bir ısırtmadı yanaktan bakışı atıyor sevginin gücü Leo.

 

Tuba Büyüküstün ve setlere dahi yanında götrüdüğü 12 yaşındaki köpeği Korsan.  Patili dostumuza daha nice sağlıklı yıllar dileriz..

 

Gupse Özay evinde biri kedi biri de köpek olmak üzere 2 patili dostuyla birlikte yaşıyor. İsimlerini bilmiyoruz ama Tom ve Jerry olmadıkları kesin.

 

Çağla Şikel ve 3.500 Euro’ya aldlığı iddia edilen Toy Poodle cinsi köpeği Tarçın. Tarçın iddiaları reddetti.

 

Hayvanlar en büyük huzur kaynağım diyen Bensu Soral ve köpeği. Köpeğinin ismini bilmiyoruz çünkü etkilenmemesi için Bensu hanım patili dostunu magazin dünyasından uzak tutuyor.

 

Hande Erçel ve ismini koyarken yaratıcılığını konuşturduğu, Doberman cinsi köpeği Zeus. Köpeği Golden olsaydı ismi muhtemelen Tarçın veya Whisky olurdu sanıyoruz.

 

Kıvanç Tatlıtuğ ve köpeği Pars

 

Vera ile Kıvanç Tatlıtuğ pozu veren sahibi Kadir Doğulu

 

Badem İşçil ve 2. oğlum dediği köpeği Mösyö

 

Sezen Aksu ve kaçmasın diye 40.000 TL’y evinin etrafına tel örgü çektirdiği kedisi Ofis. 

 

Elçin Sangu ve Chihuahua cinsi köpeği Yoda. Güç, yar ve yardımcınız olsun Elçin Hanım.

 

16 kedi ve 4 tane köpeği olduğu iddia edilen Ajda Pekkan. 

 

Serenay Sarıkaya ve yıllar önce çalınan ve ardından barınakta bulduğu Golden Retriever cinsi köpeği. Aileye bir de Terrier katılmış.

 

Halihazırda 2 köpeği varken  yavruları öldürülmüş sahipsiz bir köpeği daha evlat edinen Ezgi Mola. Listemizin baştacı.

 

Rüzgar Erkoçlar, eşi ve sahiplendikleri can dostlarıyla. 

 

Listemizde bulunmayan ve sizlerinde tavsiye edebileceği ülkemizin hayvan sahibi başka ünlüleri de varsa yorum bölümünde paylaşarak bu listeye katkıda bulunabilirsiniz.

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt