Top 10 Çizgi Film Köpekleri
Yorum Yap

TOP 10 ANİMASYON KÖPEKLER

 

10 – DALMAÇYALILAR – 101 DALMAÇYALI

Dalmaçyalı çiftimizin sahipleri Roger ve Anita’nın aylık köpek maması harcamaları gerçekten astronomik olmalı, hele ki evlerinin nasıl koktuğunu tahmin bile edemiyoruz. Ne olursa olsun bu siyah noktalı minikler o kadar kıymetliler ki her şeye değerler.


 

9- Snovy – TenTen’in Maceraları

Her gezgin gazetecinin sağlam ve zeki bir yardımcıya ihtiyacı vardır. Güçlü karakteriyle bu fox terrier, TenTen’e pek çok macerasında korkusuzca yardım ederek gönüllerimizi kazandı.

 

8- Dug - Up

Muhteşem karakterleri ve öyküsüyle bizi duygusal bir Roller Coaster’a bindiren muhteşem film Up’ta tanıdık onu. İnsanlarla iletişim kurmasını sağlayan tasmasıyla tam da köpeklerden beklediğimiz cümleleri kuruyordu.


7- Pluto - Walt Disney

Evet bir köpek olan Goofy bir insan gibi yürüyüp konuşurken Mickey Mouse’un can dostu Pluto’nun bunları yapamaması bizce de biraz tuhaf.

 

 

6- İdefix – Asterix’in Maceraları

Oburix’in dünya tatlısı çevreci köpeği. Hala İdefix’in cinsini merak edenler var değil mi aramızda? O zaman söyleyelim, kendisi bir West Highland White Terrier.

 

 

5- Değerli – Laff A Lypmics

Laff A Lypmics olimpiyatlarında sinir bozucu gülüşüyle hayatımıza giren efsane. Şu anda sesini duyar gibi olduğunuz, biliyoruz. ;)

 

4- Brian – Family Guy

Dizide öldüğünde Family Guy hayranlarını hezeyanlara sürükleyen Brian’ın ailenin köpeğinden ziyade akıl hocası olduğu su götürmez bir gerçek. Alkol problemi ve kadınlara olan zaafıyla en zibidi çizgi köpek olduğunu söyleyebiliriz.

 

3- Odie – Garfield

Garfield’a “ne seninle ne de sensiz” hissiyatını yaşatan tek karakter sanıyoruz ki Odie’dir. Garfield’ın gözünde bir lazanya kadar değeri var mıdır, orası tartışılır.

 

 

2 - Snoopy – Peanuts

Bazen bir köpek sadece kulübesinin üstünde sakince yatmak ister. Charlie Brown’ın köpeği her ne kadar çok konuşkan olmasa da dizideki en karakterli karakter olduğu kesin.

 

1 – Scooby Doo – Scooby Doo

Dünyanın en şapşal ve en tatlı Danua’sı, listemizin 1 numarası tabi ki Scooby Doo. Fred, Velma, Daphne ve Shaggy’yle birlikte her gizemi “cesurca” çözüp yine günü kurtaracak.

 

 

 

 

 

BU YAZIYI PAYLAŞ
YORUMLAR
Yorum
:
Yanıt